CARA MERAWAT MASALAH ‘SCALP’ ATAU KELEMUMUR

Hai Assalamualaikum. ๐Ÿ™‚ Rasanya dah 3 tahun tak ber’blog’ ni sampai nak start tulis pun ambil masa 3 jam! HUH! sangat over kan! hehe ๐Ÿ™‚ OK! suka sangat merapu. ๐Ÿ˜› Hmm, rasanya kebanyakan perempuan bertudung yang banyak mengalami masalah ni. Ye la rambut asyik terperap je kan. Dengan cuaca panas dan lembap kat Malaysia tercinta… Continue reading CARA MERAWAT MASALAH ‘SCALP’ ATAU KELEMUMUR

CARA MENGHILANGKAN PANAU PALING BERKESAN !

Assalamualaikum w.b.t. Alhamdullilah! akhirnya aku menerbitkan artikel tentang cara-cara nak merawat panau setelah bertahun-tahun ย berusaha untuk menghilangkan masalah panau kat muka ni! ๐Ÿ˜› hehe (over plak!) Ya! aku salah seorang antara beribu orang yang menghadapi masalah panau . Siapa tak stress kalau ada KULAT yang degil kat muka tu! Sesiapa pun yang hadapi masalah panau… Continue reading CARA MENGHILANGKAN PANAU PALING BERKESAN !